joi, 18 iunie 2009

Winamp Kontroller


"Cine invata o noua limba castiga un nou suflet."

Hey there.
Nedormit, irascibil si insetat de programare (plus un limbaj nou - C#), in ultimele doua zile am reusit sa programez o mica aplicatie, consola - ne-am saturat de atatea interfete, o aplicatie "(tends to be) Unix-like - in a very very humble way", dar la un nivel foarte modest si sarac - din nou, oferind aceasta senzatie cel putin prin nivelul de control asupra unor functii ale Winamp-ului. Ah.. plus o comanda, doua de shutdown si restart (a computerului) si un mic shutdown "calculat", in sensul ca "programezi" calculatorul sa se stinga in X minute. ("shut" - actiune ce e posibil sa ceara si drepturi de administrator).
Pentru o functionare corecta a programului (daca doresti) , as sugera ca "tree"-ul ce duce la Winamp in jucaria ta de calculator sa fie acesta: C:\Program Files\Winamp\winamp.exe .
I had fun creating and reading all that documentation, iar fara divinitatea conceptului si entitatii pe nume Open Source, nu cred ca as fi reusit atat de usor.

Pentru ca programelul sa functioneze, downloadati Microsoft .NET Framework, in caz ca nu aveti in posesie acest minunat framework (cred ca va functiona pana si o versiune mai veche - dar nu prea veche - pentru aceasta aplicatie):
http://www.microsoft.com/Net/Download.aspx

Download Winamp Kontroller !

Hope it works!

Astea fiind spuse, Enjoy!

P.S. Cine doreste codul sursa, lasa un mesaj!

Multumesc,
See ya!

Un comentariu:

  1. Buna, iti scriu pentru a-ti propune un schimb de linkuri. Daca doresti sa faci un schimb cu http://bancuri.iasi365.com/ lasa-mi un comentariu sau trimite-mi un mail la corcosan@yahoo.com cu titlul pe care il doresti si linkul tau. La mine titlul e Bancuri
    O zi buna iti doresc

    RăspundețiȘtergere